Pizza med kylling

1/2 ferdig grillet kylling

1 boks knuste tomater

Salt

Pepper

Spisskumin

Koriander

Oregano

Eventuelt litt grillkrydder

 Vårløk

1 bit squash

Fersk basilikum (har du ikke fersk, så  kan du sløyfe den, eller bruke tørket)

Revet parmesanost 

Denne gangen kjøpte jeg frossen, glutenfri bunn fra Brisk, den var faktisk ikke så aller verst. Etter min smak kunne bunnen gjerne ha vært litt tynnere og den er ALT for lys. Men alt i alt var den veldig god.

Rens kyllingen og del den i biter. Bland knuste tomater med krydder og salt til smaken på tomatene er slik du vil ha den, og ha på pizzabunnen. Ha på kyllingbitene, finhakket basilikum, oppskåret squash og til slutt osten.  Steik pizzaen midt i ovnen på  210 grader i rundt 10-15 minutter.

Ønsker du å lage bunn selv ,så kan jeg anbefale å bruke Toro sin fiberike brødblanding  og følge oppskriften på brød. Siden bunnen skal være som en syltynn Italiensk pizza, anbefaler jeg kun å kjevle ut halvparten av deigen. Resten kan du kjevle ut og halvsteike og ha i fryseren til neste gang. 

 

 

 

Matbloggtoppen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg