1/2 ferdig grillet kylling
1 boks knuste tomater
Salt
Pepper
Spisskumin
Koriander
Oregano
Eventuelt litt grillkrydder
Vårløk
1 bit squash
Fersk basilikum (har du ikke fersk, så kan du sløyfe den, eller bruke tørket)
Revet parmesanost
Denne gangen kjøpte jeg frossen, glutenfri bunn fra Brisk, den var faktisk ikke så aller verst. Etter min smak kunne bunnen gjerne ha vært litt tynnere og den er ALT for lys. Men alt i alt var den veldig god.
Rens kyllingen og del den i biter. Bland knuste tomater med krydder og salt til smaken på tomatene er slik du vil ha den, og ha på pizzabunnen. Ha på kyllingbitene, finhakket basilikum, oppskåret squash og til slutt osten. Steik pizzaen midt i ovnen på 210 grader i rundt 10-15 minutter.
Ønsker du å lage bunn selv ,så kan jeg anbefale å bruke Toro sin fiberike brødblanding og følge oppskriften på brød. Siden bunnen skal være som en syltynn Italiensk pizza, anbefaler jeg kun å kjevle ut halvparten av deigen. Resten kan du kjevle ut og halvsteike og ha i fryseren til neste gang.
Nam nam hjemmelaget pizza er kjempegodt, vår faste meny hver eneste lørdag
lisbeth: Har dere samme fyllet eller variere dere det? Du har gjerne noen gode tips du?
Befriende med blogger som ikke bare handler om sjukdom!
Anonym: Takk