Den tåler opp til 230 grader og lokket gjør at lefsene ikke blir tørre.
Den er pen å se på, så den kan settes på bordet og da holder lefsene seg også varme.
“Luddig” er et bergensk utrykk for noe som vi synes er veldig lurt 🙂
VELKOMMEN TIL MORSMIDDAGS VERDEN! Alle mine oppskrifter består av mat som er laget fra bunnen av. Her finner du matoppskrifter som inkluderer de aller fleste, og som også er tilpasset de med ulike matallergier. Du finner også oppskrifter på vegansk og vegetarmat. Jeg er utdannet innen ernæring, så gode ernæringsråd får du også. Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, og du kan «slå følge» med meg på disse turene. Siden en av mine store lidenskaper er hage -og blomsterstell så skriver jeg også om det når det passer. Det kommer et og annet reisereisebrev i ny og ne, og diverse tips og kreative ideer om alt mulig rart. Morsomme historier fra mitt liv som ikke er helt A4 får du nok også iblant. Jeg har dysleksi så innleggene blir nok krydret med skrivefeil😁. Takk for at nettopp DU stakk innom. Jeg både ser og hører gjerne fra DEG igjen!
Den tåler opp til 230 grader og lokket gjør at lefsene ikke blir tørre.
Den er pen å se på, så den kan settes på bordet og da holder lefsene seg også varme.
“Luddig” er et bergensk utrykk for noe som vi synes er veldig lurt 🙂
Hvilken butikk fant du denne i? Virka kjempekjekk:)
Hilde Merete Wallstedt: Den var god, men den bunnen kunne med fordel ha vært litt tynnere(og grov ;.)
Jeg fant den i frysedisken på Rema 100 🙂