Ikke særlig avansert, men godt.
Jeg anbefaler å kjøpe kvalitet framfor billige produkter (jeg sverger til Bønes kjøtt sin servelatpølse)
Rotmos:
Poteter
selleri
blomkål
Alt kokes (deler gjerne opp potetene så blir de fortere kokt ) og siler deretter av mesteparten av vannet (jeg tar alltid vare på kokevannet i tilfelle jeg trenger mer væske). Ha i smør, salt og pepper og mos med en rotmoser eller en maskin.
Nam
Godt! Jeg bruker og Bønes sin servelat 🙂
Min matgale verden: Ja når en er glad i god smak, så nytter det ikke å bruke produkter som ikke er et snev av ekthet 🙂
Servelatpølse er det faktisk maaange år siden sist jeg laget. Gikk lei av det da jeg jobbet som kokk på Hotel Norge 🙂 på tide og lage det igjen 🙂
Lisbeth Pedersen: Jeg forstår godt hva du mener, har hatt samme greiene også 🙂 Og det er vel fortsatt ikke det jeg spiser mest av nå heller :-)Men en god avveksling