Servelatpølse med rotmos

Ikke særlig avansert, men godt.

Jeg anbefaler å kjøpe kvalitet framfor billige produkter (jeg sverger til Bønes kjøtt sin servelatpølse)

Rotmos:

Poteter

selleri

blomkål

Alt kokes (deler gjerne opp potetene så blir de fortere kokt ) og siler deretter av mesteparten av vannet  (jeg tar alltid vare på kokevannet i tilfelle jeg trenger mer væske). Ha i smør, salt og pepper og mos med en rotmoser eller en maskin.

Nam

 

Matbloggtoppen

4 kommentarer
    1. Lisbeth Pedersen: Jeg forstår godt hva du mener, har hatt samme greiene også 🙂 Og det er vel fortsatt ikke det jeg spiser mest av nå heller :-)Men en god avveksling

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg