Grillet tandori kjøttpølser


Grillsesongen har vart i mange uker i Bergen allerede, siden det har vært så flott sol. Og et særtrekk med Bergensere og gjerne de fleste fra Vestlandet, er at om solen titter frem, slipper vi alt vi holder på og løper ut i solen. Det er vel i grunnen ikke så veldig rart, siden alle som har bodd i Bergen vet at det kan være den dagen det var sommer i Bergen i år!

 

2 personer:

400 g kjøttdeig/karbonadedeig

1 ss potetmel

4 ts tandorikrydder (jeg har kjøpt det i en innvandrerbutikk, og dette inneholder ikke salt i motsetning til for eksempel Toro sitt Tandorikrydder)

½ ts pepper

1 ts buljongpulver (buljong kan inneholde gluten)

1 ts salt

Ca. 3 ss vann

Ønsker man løk og hvitløk i er det bare å hakke å ha i deigen.

Ha kjøttdeigen i en skål og ha i alt krydder, mel og vann, og bland deigen godt sammen. Form deigen til tykke pølser, og stikk i en grillpinne. Ha pølsene på grillen og snu de ofte. Flytt de bort fra varmen innimellom slik at de ikke blir brent. Disse egner seg godt å lage masse av og fryse ned. Dette vil være et bedre og sunnere alternativ til for eksempel pølser.

I dag valgte jeg å lage en mos av poteter og sellerirot til. Nå er gressløken i hagen helt nydelig, derfor hadde jeg masse finklipt gressløk i mosen.

Jeg valgte å bare grillet squash til i dag.

Matbloggtoppen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg