Ris fort gjort

Ris fort gjort

Risotto kan lages på mange forskjellige måter, akkurat som andre retter.

Det er sikkert noen som er uenig i at dette har noe som helst med risotto å gjøre. Men det vi kan være enig om er at retten inneholder ris, og sikker en eller annen form for otto som da = risotto 😉

Vel slutt på tullet mitt. Er det noen av ingrediensene du ikke har eller ikke liker, så kutt de ut. Vil du ha mer smak så ha på mer krydder.

2-3 personer:

400 g kjøttdeig

1 løk

1 halv kinahvitløk

Litt ingefær

½ chili

4-5 deilige søte små tomater

Ca. 2 porsjoner kokt ris med buljong og salt.

Rens og findel alle grønnsakene og steik på pannen, ha på kjøttdeigen og la den bli brun.

Ha i delte tomater og den kokte risen og eventuelt litt vann, smak til med salt og pepper.

 

Matbloggtoppen

2 kommentarer
    1. Annebe:Tusen takk 🙂 Det er enkelte retter man plutselig kommer på at det er EVIG lengesiden man har spist. Og da er det jo veldig kjekt at jeg kan være med å bidra.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg