mi
Våruller er en av de få tingene jeg virkelig synes er synd at jeg ikke kan spise. Og jeg ble hoppende glad da jeg fant ut at jeg kunne lage våruller med risplater som er glutenfrie. Jeg kjøpte risplatene hos Meny, men jeg vil tro det er mange butikker som har de.
Inn i vårullen hadde jeg:
Kylling i biter
Gulrot
Squash
Sukkererter
Vårløk
Ingefær
Hvitløk
Basilikum
Soyasaus (glutenfri for de som ikke tåler gluten)
Salt og pepper
Ris plater
olje
Jeg renset og findelte løk og ingefær og skar kyllingen i biter, og steikte de på pannen. Det er sjelden jeg er nøye med hvordan jeg deler grønnsakene, men i dag var de formålstjenlig å lage de i lange og tynne biter. Grønnsakene hadde jeg også på pannen. Så hadde jeg på soya saus slik at det ble litt saus.
Risplatene behandlet jeg etter pakningsanvisingen, og hadde deretter på fyllet og brettet de sammen. Jeg hadde litt olje i en ildfast form og la vårullene ned i formen, men ikke så nært at de kom i hverandre. Så hadde jeg litt olje opp på hver vårull og satte de i oven på rundt 200 grader. Jeg hadde de i ovnen 10-15 minutter. Det er en fordel å spise vårullene med det samme ellers forsvinner sprøheten i de fort.
#glutefritt #melkefritt #middag #helgekos #Middag #oppskrifter
Dette såg ut som nammenam, som me sa då me var små.
Oldemorbloggen: He he ja det var helt nam nam nam.
Oi! Våruller med risplater har jeg ikke prøvd før, men det ser veldig godt ut! 🙂
Elise: Jeg har forsøkt mange ganger med risplater jeg har kjøpt innvandrerbutikk, men det har vært umulig å få til. Men dette funket som bare det :-)))))