Last Updated:

Vafler til frokost?

Categories Ikke glutenfri mat

Har du problemer med å få mat i barna til frokost? I så fall lag røren kvelden før og sett den i kjøleskapet. Neste morgen setter du på vaffeljernet og steiker så mange vafler du måtte ønske. Hvem kan vel motstå nysteikte ferske vafler  😉

1 1/2 dl fullkorn hvetemel

1 1/2 dl sammalt hvete, grov

1 dl havregryn

2 egg

4 dl surmelk /vann

 ½ dl smeltet smør

1/2 ts salt

1/2 ts bakepulver

Ha egg i en skål og pisk dem lett sammen med litt melk/vann, og ha i vekselsvis mel og væske med stadig samen pisking av deigen. Til slutt har man i smør og bakepulver.

 

 

Matbloggtoppen

#vaffel #grove #sunne #frokost

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *