‘
Selleri har en god egensmak og har lav gi (blodsukkeret stiger forholdsvis lite), så poteten kan godt byttes ut for å få variasjon.
Beregn ca. 200 g sellerirot pr. person
Olje
Salt
Skjær sellerien i forholdsvis tynne skiver, skjær av skallet og skyll de godt.
Del deretter skivene opp i staver å ha de i en ildfast form/steikebrett og hell på litt olje. Sett formen langt oppe i ovnen i forvarmet ovn på rundt 220 grader i 20-30 minutter.
Pass på pommes frites slik at den ikke blir brent.
Ha på salt når de serveres.
Jeg steikte fiskekaker med 85 % fisk i og hadde asparges og tomat til.
Sunt, enkelt og veldig godt.
#fiskekaker #glutefri #melkefri #selleri #pommes frites #oppskrift #middasgstips
Selleri er kjempesunt. Lag stappe av mandelpoteter/selleri/hvitløk, smak til med fløte og kviteseidsmør, maldonsalt og kvernet pepper.
Anne: ja ikke sant Anne-Lise
Jeg bruker å gjøre det som deg,men forandring fryder 
Sellerirot pommes frites er veldig godt =) Det samme er søtpotet pommes frites.
For et flott bilde, maten så veldig fin og frisk ut!
Håper du får en fin lørdag!
– Alona.
RisRosOgKlaging: Det er helt sant, søtpoteter egner seg også godt. Jeg er imponert over at en så kvinne har prøvd det. Jeg tar hatten av for deg, og TUSEN TAKK