Selleri pommes frites og fiskekaker

Selleri har en god egensmak og har lav gi (blodsukkeret stiger forholdsvis lite), så poteten kan godt byttes ut for å få variasjon.

Beregn ca. 200 g sellerirot pr. person

Olje

Salt

Skjær sellerien i forholdsvis tynne skiver, skjær av skallet og skyll de godt.

Del deretter skivene opp i staver å ha de i en ildfast form/steikebrett og hell på litt olje. Sett formen langt oppe i ovnen i forvarmet ovn på rundt 220 grader i 20-30 minutter.

Pass på pommes frites slik at den ikke blir brent.

Ha på salt når de serveres.

Jeg steikte fiskekaker med 85 % fisk i og hadde asparges og tomat til.

Sunt, enkelt og veldig godt.  

Matbloggtoppen

#fiskekaker #glutefri #melkefri #selleri #pommes frites #oppskrift #middasgstips

4 kommentarer
    1. Selleri er kjempesunt. Lag stappe av mandelpoteter/selleri/hvitløk, smak til med fløte og kviteseidsmør, maldonsalt og kvernet pepper.

    2. Sellerirot pommes frites er veldig godt =) Det samme er søtpotet pommes frites.
      For et flott bilde, maten så veldig fin og frisk ut!
      Håper du får en fin lørdag!
      – Alona.

    3. RisRosOgKlaging: Det er helt sant, søtpoteter egner seg også godt. Jeg er imponert over at en så kvinne har prøvd det. Jeg tar hatten av for deg, og TUSEN TAKK 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg