I denne retten bruker man akkurat hvilke grønnsaker man har eller liker, men husk at noen grønnsaker bruker lengre tid en andre. Jeg hadde ikke poteter til men spiste retten som det var.
Til en person brukte jeg:
1 stykke torskefilet rundt 150 gram
5 skiver sellerirot
½ purreløk
1 gulrot
1 bukett blomkål
1 bukett brokkoli
5-6 sukkererter
Ca. 1 ½ dl fløte (tåler man ikke melkeprodukt kan man erstatte med soyafløte eller havrefløte)
Ca. 1 ts salt
Nykvernet pepper
Litt fersk lime
Rens og skjær alle grønnsakene opp i forholdsvis tynne biter, å ha de i en ildfast form. Ha fiskebitene i og hell fløten og lime over. Strø salt og pepper over.
Sett formen nederst i ovnen på ca. 200 grader med bakepapir eller folie over.
Retten er ferdig etter rundt 20 minutter.
#torsk #matiform #glutenfri #oppskrift #fisk