I dag har vi spist noe som ikke er hverdagskost på noen måte for meg i alle fall. Jeg har nok fått en ny favoritt mat, for dette var nydelig.
Andebrystene ble tørket og deretter rutet vi skinne opp og gnidde inn med salt og pepper. De fikk ligge å hvile seg litt før det ble steikt på en god og varm panne til det var gylden på begge sidene. Det fikk hvile seg i rundt 25 minutter før det pannen ble satt på igjen og den ble steikt i ca. 6 minutter til. Det fikk nå hvile seg til vi skal det opp, og da var det ganske rødt inni. Men da hadde vi grillen på steikeovnen og la den med skinnsiden opp og det fikk stå noen få minutter og da var kjøttet perfekt.
Sauen ble laget av kraften av andebryst og selleri.
Fløte
.
Maizena
Andebuljong
Salt og pepper
Vi tok selleikraften på steikepannen og rørte melet ut i fløtet og helte det sammen og lot det få et oppkok. Så smakte vi til med buljong, salt og pepper.
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>
Mmmm.. dette ser veldig godt ut 🙂
Det så veldig godt ut =) Så fint du hadde lagt det på fatet!
-Alona.
Lars Raabe: Ja gjett om det var, har spist restene på knekkebrød i dag. Utrolig godt, håper kjæresten min kjøper mer med seg nå som han er i København 🙂
RisRosOgKlaging: Tusen takk 🙂