Variasjon over tapasboller

Categories Tapas

 

Tre varianter man kan lage med de krydrede kjøttbollene

 

Her har jeg smeltet raspet parmesan og Cherry tomater.

For å få parmesanflak må man raspe osten å legge den på bakepapir på brett, putt så brettet i steikeovnen.

Når osten er smeltet tar man brettet ut og lar det bli kaldt. Så knekker man av det man vil ha.

 

Her har jeg skåret et hakk i kjøttbollene og satt parmesanflakene ned i. Bollene står på squash og den ene har jeg tatt spiss paprika under, dette kan være en variasjon.

Ønsker man det så kan man grille squashen litt.

Ananas på bunnen, men man kan også bruke for eksempel melon eller appelsin.

På toppen er det en søt paprika.

 

Matbloggtoppen

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

4 kommentarer

4 thoughts on “Variasjon over tapasboller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *