600 g (1 ½ pk)kjøttdeig
2 ss potetmel
2 fedd finhakket hvitløk
2 Sjalottløk
Ca. 1 cm ingefær
3 ss Provencekrydder (fås kjøpt i de aller fleste butikker)
1 ts pepper
Ca. 1 ts salt
1 ts koriander
1 ½ dl vann
Rens og finhakk løken og rasp ingefær å ha det sammen med kjøttdeigen. Ha også i potetmel og krydderne, og bland alt godt sammen og spe med vann.
Form bollene i passe store boller og ha de på steikepannen eller i steikeovnen.
Det er sært viktig at all mat med kjøttdeig blir godt gjennomvarmet.
Søtpotetmos
Rens og del søtpotet og kok til de er mør, sil av vannet å ha i smør. Mos med stavmikser eller en «stauke» og smak til med salt og pepper.
Jeg hadde asparges til.
#tapas #Glutenfri #melkefri #middag #oppskrift
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>