Godt krydrede kjøttboller med søtpotetmos


600 g (1 ½ pk)kjøttdeig

2 ss potetmel

2 fedd finhakket hvitløk

2 Sjalottløk

 Ca. 1 cm ingefær

3 ss Provencekrydder (fås kjøpt i de aller fleste butikker)

1 ts pepper

Ca. 1 ts salt

1 ts koriander

1 ½ dl vann

Rens og finhakk løken og rasp ingefær å ha det sammen med kjøttdeigen. Ha også i potetmel og krydderne, og bland alt godt sammen og spe med vann.

Form bollene i passe store boller og ha de på steikepannen eller i steikeovnen.

Det er sært viktig at all mat med kjøttdeig blir godt gjennomvarmet.

Søtpotetmos

Rens og del søtpotet og kok til de er mør, sil av vannet å ha i smør. Mos med stavmikser eller en «stauke» og smak til med salt og pepper.

Jeg hadde asparges til.

Matbloggtoppen

 

#tapas  #Glutenfri #melkefri  #middag #oppskrift

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg