Asparges som en varmebehandler med smør i en panne i et til to minutter, tørk de overflødige fette med hånddukspapir.
Røykelaks i tynne skiver surres rundt aspargesen.
Parmesan som er høvlet med ostehøvel
Ramsløkspure eller pesto
#Asparges #røykelaks Parmesan #ramsløk #tapas #oppskrift #middag
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>
Dette er nok noe mamma og pappa hadde likt 🙂 Så veldig godt ut, veldig fint bilde!
– Yara
RisRosOgKlaging: Tusen takk 🙂 Jeg har tenkt å samle noen av ideene for å kunne lage tapas på en enkel måte 🙂
Det er smart 🙂
– Yara
RisRosOgKlaging: Ja ikke sant,-)