Til 4 personer:
6-8 gulrøtter
1 ingefær rot (ta mindre om du ikke liker at suppen så sterk)
1 kinahvitløk eller 3 fedd hvitløk
8 dl vann
2 buljongterninger
Eventuelt :
finstrimlet Morrpølse, bacon er et annet alternativ
Parmesanost
Skrell og findel gulerøttene og sett de på kok sammen med buljongterningene. Ha i renset og findelt ingefær og hvitløk også i pannen(noen ganger er ingefæren veldig trevlete, da tar jeg den igjennom hvitløk pressen). Når gulerøttene er møre, bruker man en stavmikser å jevne suppen, blir den for tykk tar man i mer vann . For min del trengte jeg ikke salt og pepper i denne suppen.
Jeg hadde oppdelt Morrpølse i ved servering slik at det ble litt mer mat i suppen og brød til.
Ønsker man et dryss parmesanost på kan man strø rett på suppen i tallerken.
Mer Moorpølse men uten ost
Og med ost for de som tåler det 🙂
Hørtes interessant ut 🙂 kanskje jeg skal prøve …
geEren: Den som intet våger intet vinner (eller får opplevelsen av noe nytt og spennende ;-).