Jeg brukte remuladen til lørdagsmaten min som ble avocado som jeg rutet opp slik at den ble lett å spise, roastbiff, alfaalfaspirer og Cherry tomater. Dette kan man bruke som forett også, utrolig lett å lage og fantastisk godt.
Remulade
2 eggeplommer
1 ss vineddik
2-3 ts kapers
1 ts estragon
1 ss(ca.4-5 skiver) sylteagurk
2 ts sennep
2 dl rapsolje
Litt salt og pepper
Det viktigste av alt når man skal lage remulade eller majones er at alle ingrediensene har samme temperatur.
Skill eggeplommen fra eggehviten. Ha eggeplommene i en litt smal høy skål. Ha alle andre ingredienser også i skålen (men ikke oljen). Bruk stavmikseren på blandingen slik at sylteagurk og kapers blir delt i små biter. Deretter begynner man forsiktig å helle litt og litt olje i blandingen. Det er viktig å være forsiktig med oljen til å begynne med slik at eggeblandingen tar til seg oljen. Når blandingen er ferdig smaker man til med eventuelt mer salt, pepper, kapers eller etragon osv.