Grønnsakssuppe med godt krydrede kjøttboller


Til rundt 4 personer:

2 gulerøtter

1 purreløk

1 liten kålrabi

1 potte persille

1 potte koriander (kan kuttes ut om man ikke liker koriander, men da mister den litt av sitt særpreg)

1 l vann

2 terninger hønsebuljong

Chilipulver etter smak

Rens og kutt grønnsakene i forholdsvis små biter. Ha grønnsakene i pannen med vannet, buljongen og finhakket persille og koriander.

 

Krydrede kjøttboller/ spicy chicken meatballs

 

Kyllingkjøttdeig smaker lite og er gjerne litt løs i konsistensen derfor er det svært lite væske i disse bollene. http://morsmiddag.blogg.no/1366226003_17042013.html eller under retter med kjøttdeig min blogg.

 

400 g kyllingkjøttdeig men bruk gjerne en annen type om du ønsker det.

1 barneskje chilipaste

1 ss soyasaus (jeg brukte glutenfri)

½ ts pepper                                                

½ ss pulver buljong (jeg har en grønnsaksbuljong som jeg har kjøpt på helsekosten)

2 ss potetmel

 

Bland rett og slett alt godt sammen og kok opp vann eller kraft. Legg en i vannet først for å se om den er passe i smaken for deg. Er det passe krydret koker man resten av bollene i ca. 10 minutter. De må være gjennomkokte.

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg