Kylling carbonara

  

 

 

400 g kyllingfilet eller eventuelt kyllingkjøttdeig 

 

Smør til steking

Ca. 300 g spagetti /tagliatelle 

1 bunt grønn frisk asparges 

1 beger røde cherrytomater 

1 løk 

 ½ båt finhakket hvitløk 

Ca. 2 ts salt

Ca. 1 ts pepper

2 dl fløte/matfløte/soyafløte

3 eggeplommer 

4 ss raspet ost eller parmesan (sistnevnte gir en ekstra spiss på smaken). Men man trenger jo ikke bruke ost, om man ikke ønsker det.

Frisk basilikum gjør det lille ekstra, men det går også fint uten.

 

Sett pastaen på kok etter anvisningen på pakken.

Rens løk og finhakk den før steiking, del kyllingfiletene i biter og ha disse også i pannen.

Når kyllingen har fått farge, har man på delte tomater og asparges som er renset og delt i biter. Skill eggehviten fra plommen og bruk kun eggeplommene og bland de sammen med fløten, salt og pepper, og hell også dette på pannen. La det bli varmt og smak til og ha eventuelt mer salt og pepper på. Sil av pastaen og ha i kyllingblandingen og ha på eventuelt ost og finhakket basilikum.

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg