Jeg hadde en hel, ferdigsteikt biff i fryseren, den tinte jeg og skar den opp i skiver og hadde den såvidt nedom pannen før servering.
Jeg skrelte og kokte grønnsakene, og da de var kokte, tømte jeg av vannet og hadde i en klatt smør og smakte til med salt og pepper.
Kryddersmør
Kryddersmør er enkelt å lage selv, man kan ta i akkurat hva man liker og ønsker.
Jeg hadde masse hvitløk
Litt finhakket purreløk
Provencekrydder
Pepper
Koriander
Litt salt
Smøret bør stå i romtemperatur til det er mykt. Skrell løk og finhakk den og ha den i smøret sammen med krydderene og bland alt godt sammen. Ha det blandede smøret inn i folie og form det til en pølse og ha det i kjøleskapet til det blir hardt (har man dårlig tid, kan man ha det i fryseren). Skjær det opp i skiver og legg det opp på biffen.
åh, nam!
Takk for oppskrifta, eg lagar alltid kryddersmør sjøl, men har aldri hatt ei oppskrift. Denne skal eg prøve. Eg syns at entrecote MÅ ha kryddersmør.
Oldemorbloggen: Vi har alle våres bare MÅ ha det :-). Man trenger ikke oppskrift for å lage kryddersmør, men det kan være en inspirasjon!
LINDA JOHNSEN: Ja ikke sant, nam nam
nam nam , dette så skikkelig godt ut
matgladilavkarbo: Takk