Jeg varmet laksen i en ildfast form i ovnen med folie over den slik at laksen ikke ble tørr.
Til ertepuréen brukte jeg en pakke med frosne erter og kokte disse opp med litt vann (ta vare på kokevannet om du skulle trenge mer væske i puréen).
Jeg slo av mesteparten av vannet, hadde en klatt smør i og smakte til med salt og pepper.
Jeg hadde steikt aubergine til.
Utrolig fine farger etter min mening, hva mener du?
Dette må jeg lage 🙂 fargene var utrolig flotte. Ble sulten jeg nå
Lisbeth Pedersen: Takk så hyggelig, ertene hadde enda finere farge i virkeligheten, og utrolig godt 🙂
Jobber du som kokk?
Lisbeth Pedersen: Ikke nå lenger, måtte slutte i det yrke.
Jeg også måtte slutte i det yrket. Jeg har jobbet som kokk en del år, men uten fagbrev.
Lisbeth Pedersen: Da vet du hvordan det er. Man kan være en utrolig god kokk om man ikke har fagbrev. Det er nok den matgleden og interessen for mat og kosthold som skiller de gode fra de mindre gode 🙂
Helt enig 🙂 Men i dag tror jeg ikke en hadde fått jobb som kokk i hotell bransjen ung og uten fagbrev. Var lettere når vi var ung. Jeg fikk fast jobb som kokk på et hotell i Bergen, uten fagbrev og allerede som 19 åring. Tror ikke dette hadde vært mulig i dag
Lisbeth Pedersen: Tja si ikke det, i mine år i yrke har jeg sett mye forskjellig hehe.