4 personer
4-6 kyllingfileter, eller tilsvarende mengde med annen kylling
2 løk
1kinahvitløk
1 ½ chili
3-4 cm fersk ingefær
8 tomater
1 pakke asparges
4dl yoghurt naturell
Eventuelt litt sukker, om det blir for syrlig. Jeg brukte gresk yoghurt, og da måtte jeg tilsette 1 ts sukker for å balansere smaken
Salt og pepper
Er du ikke så vant til ingefær og chili, så kan man redusere mengden.
Rens og finhakk chili, ingefør og løk og surr de på pannen. Del kyllingen i passe store biter og ha også de på pannen. Del tomatene i biter og ha de sammen med de andre ingredisnesene når kyllingen har fått brunet seg. Deretter har man på yoghurten og smaker til med salt og pepper. Helt til slutt har man på biter med asparges (aspargesen er mest for fargen sin skyld, så den kan byttes ut med andre grønnsaker som for eksempel sukkererter).
Server gjerne med ris.
Nam nam, hørtes nydelig og smakssterk ut dette, takk for tipset.
matgladilavkarbo: En glede å dele 🙂