Hot kylling i yoghurtsaus

 

4 personer

4-6 kyllingfileter, eller tilsvarende mengde med annen kylling

2 løk

1kinahvitløk

1 ½ chili

3-4 cm fersk ingefær

8 tomater

1 pakke asparges

4dl yoghurt naturell

Eventuelt litt sukker, om det blir for syrlig. Jeg brukte gresk yoghurt, og da måtte jeg tilsette 1 ts sukker for å balansere smaken

Salt og pepper

Er du ikke så vant til ingefær og chili, så kan man redusere mengden.

Rens og finhakk chili, ingefør og løk og surr de på pannen. Del kyllingen i passe store biter og ha også de på pannen. Del tomatene i biter og ha de sammen med de andre ingredisnesene når kyllingen har fått brunet seg. Deretter har man på yoghurten og smaker til med salt og pepper. Helt til slutt har man på biter med asparges (aspargesen er mest for fargen sin skyld, så den kan byttes ut med andre grønnsaker som for eksempel sukkererter).

Server gjerne med ris.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg