Red curry

 

700g kyllingfilet

Olje eller smør til steiking

2 sjalottløk eller ca. ½ vanlig løk

1 fedd hvitløk

1 ss frisk ingefær

1 gulrot

1 paprika

Ca. 20 sukkererter

3 ts curry paste

1 ½ ts soyasaus

2 ss frisk koriander (jeg hadde ikke koriander, men det hadde nok satt en ekstra spiss på retten, og det lille ekstra for øyet)

Her har jeg tatt utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på nettet, og har moderert den litt.

http://oppskrift.klikk.no/kylling-og-gr%C3%B8nnsaker-med-kokosmelk-og-r%C3%B8d-curry/2432/.

Skjær kyllingfilet i strimler, rens og finhakk løk og grønnsaker i biter (sukkerertene tas i rett før servering) og steik alt på pannen. Ha i kokosmelk, curry og soyasaus og la det hele få trekke sammen til kyllingen og grønnsakene er ferdig gjenomkokt.

Tips: Kokosmelk kan erstattes med kaffefløte og jevnes med litt maizenamel (evt. matfløte), rød currypaste kan erstattes med karri.


Nå har jeg endelig fått kjøpt ny lader til det gode kameraet slik at det blir finere bilder igjen. 

Takk til den hyggelige damen på Clas Ohlson på Lagunen som var utrolig hjelpsom!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg