Jeg har vært så heldig å få jobbe litt med en utrolig dyktig og fantastisk dame som heter Tove på Frivillighetssentralen i Os, og av henne fikk jeg oppskriften på denne veldig gode suppen.
Til 6-8 personer
2-3 ss olje eller smør
1-2 løk
3 fedd hvitløk
1 stor grønn paprika
3 grønne epler
3 stilker selleri
3 gulrøtter
1/4 ts kanel
1/4 ts chilipulver eller en fresk chili
1 ts karri
1 ts tandoori masala, indisk krydder som man får kjøpt i de fleste butikker (obs. noen typer er tilsatt svært mye salt).
1/2 ts tørket eller 2 ts revet ingefær
2 l vann
4 blokker hønsebuljong
2 beger crème fraîche (tåler man ikke melkeprodukter, kan man bruke for eksempel soyayoghurt, se forøvrig under minus melkeprodukter på min blogg).
5-6 kyllingfileter (eller ca. 100 g pr. person) man kan eventuelt bruke ferdig renset grillet kylling
Hakk alle grønnsakene, eplene og eventuelt den ferske ingefæren. Surr alt lett i olje/smør sammen i en kasserolle til det er blankt. Tilsett vannet, buljongen og krydderne, og la det koke i 10 minutter.
Skjær kyllingen i biter og brun bitene, og tilsett crème fraîche og smak til med salt og eventuelt pepper.
heei kjempe fin blogg ta gjerne en titt på min skogensprinsesse og kommntarer blir jeg veldig glad for.
-Thea<3
Theamor: Så kjekt, tusen takk
Så deilig!
fridakj99: Ja den var det:-) Takk
Hei. Jeg også har en blogg,å hvis du kommenterer der får du 3 kommentarer tilbake! Ha en fin dag
Victoria:
Klart jeg skal det
Denne skal eg notere meg og kanskje ha den i klubben neste gong. Den såg så god ut.
Oldemorbloggen: Så bra
Dette er perfekt klubbmat. Den er veldig smakfull og god, den kan lages på forhånd og er enkel å lage. Så masse lykke til.