1 moden mango 1 moden papaya 2 ss mango chutney (får man kjøpt på glass i de fleste butikker) 1 potte koriander (liten potte om kjøpes i vanlige butikker) 1 ts revet ingefær 1 ss limesaft Jeg hadde aldri forsøkt papaya før, så jeg ante ikke hvordan den skulle være, derfor var den jeg kjøpte litt lite moden. Dette gjorde at den ikke fikk den søte smaken den skulle ha, men god ble den likevel. Ta skallet av papayaen og del den i to og skrap ut de små frøene, og del den i små biter. Mango har en stor stein i midten, steinen er ganske flat og man kan skjære forsiktig inn, så kjenner man hvor den ligger. Er du i tvil, kan du gå inn på Bama sin side http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Content_6140&Main_4489=6177:0:10,2629&Content_6140=6178:0:10,3111. Del også den i små biter og gjør det samme med ingefæren. Bland alt sammen med mango chutney , hakket koriander og limesaften. Passer godt til kjøtt. Oppskriften er funnet i kokeboken ‘Stiansen til hverdags’.
|
Det så veldig godt ut!
Så godt ut!:)
msul: Tusen takk, så hyggelig dere er. Bilde er jo heller dårlig
Hmmm høres godt ut…
I gode og onde dager!: Men litt skeptisk? hm ;-)ler.Riktig god helg