Johannesbrødkjernemel


Johannesbrødkjernemel  er ypperlig til bruk i glutenfri matlaging. Det smaker ingenting, men gjør supper og sauser tykkere og gir bedre konsistens til brød og annet bakverk laget av glutenfritt mel. Du trenger ofte kun en liten mengde for å få bedre sammenbinding og saftigere, glutenfrie bakverk.

Melet er naturlig glutenfritt og har lav GI.

Johannesbrødkjernemel får man kjøpt på helsekostforetninger.

Tatt fra: http://www.familieoghelse.no/helse-velvere/fysisk-helse/alternativer-til-gluten

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg