Sjokoladekrem med bær

En liten kremfløte (tåler man ikke melkeprodukter, se under “minus” melkeprodukter på min blogg)

En plate 70 % mørk sjokolade eller lignede

Litt ekte vanilje

Jeg hadde hverken sukrin eller sukker i kremen, men om man ønsker det kan man også ha i dette.

Bær og frukt etter ønske, jeg brukte jordbær og blåbær

Rasp sjokoladen. Pisk kremfløten med tilsatt vanilje, til den er nesten stiv. Ha så i den raspende sjokoladen og eventuelt sukker og pisk litt forsiktig til alt er godt blandet.

En herlig dessert.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg