Last Updated:

Korma med kylling

Categories Kyllingretter

4-6 kyllingfileter eller tilsvarende

Ca. 2-3 cm frisk ingefær

50 g smør

1-2 stor løk,

1-2 chili, finhakket (chili kan variere veldig i styrke)

2-3 stort hvitløksfedd

2 ss malt koriander

1 ts gurkemeie

½ ts malt kardemomme

½ ts malt nellik

½ ts malt cumin/spisskummen

½ ts pepper

3 dl yoghurt naturell/ Crème Fraîche/rømme (tåler man ikke melkeprodukter, så bruk soyayoghurt)

½-1 ts salt

Saften av ½ sitron/lime

En håndfull cashewnøtter (jeg hadde bare valnøtter)

Noen stilker grovhakket frisk koriander om man har

Rens og finhakk ingefær, løk, hvitløk og chili, skjær kjøttet i terninger og fres det i en panne. Tilsett alle krydderene og fres videre i ett minutt slik at krydderet blir godt blandet med kjøttet og at kjøttet blir pent brunt. Rør inn yoghurt og salt og la det hele få et oppkok. Tilsett deretter sitron/limesaft og cashewnøttene og la alt koke videre i ca.10 minutter.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *