Grønn ertersuppe med persillerotkrem

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

Ca.500g grønne erter, enten frosne eller hermetiserte

7 dl vann

 1 dl fløte

 1 terning grønnsaksbuljong

Ca. 2 ts salt

1 ts pepper

Ha vann ca. halvparten av vannet, erter og buljong i en panne og bruk stavmikseren på ertene til de er most. Ha i resten av vannet og gi alt et oppkok. Ha i fløte og smak til med salt og pepper.

Persillerotkrem

Ca. 1 beger rømme

Ca. 4 persillerot

Pepper

Salt

Litt sitron/limesaft

Persillerot er ikke sterk på smak og smaken  varierer ganske mye etter hvor store de er så denne oppskriften er på ingen måte nøyaktig. Rens og rasp persilleroten og ha den i rømmen, og smak til med salt pepper og lime/sitronsaft.

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg