Laks og aubergine i folie

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>


En lettvint, god middag og så slipper jeg å vaske en eneste panne, siden alt er innpakket i folien.

Denne gangen kjøpte jeg ferdig marinert laks, men det var gjerne ikke så mye smak som jeg kunne ønsket. Men når den er sammen med grønnsaker så blir det saftig og smakfullt til sammen. Dette er en super løsning, også om en skal ha denne maten med på tur og steike på bål, eller når grillsesongen begynner igjen.

1 laksestykke

4-6 stykker med aubergine

Sukkererter

Asparges

Paprika

Smør eller olje

Eventuelt salt og pepper

Skjær auberginen i skiver og ta av skallet. Smør et tynt lag med smør eller olje på folien og legg auberginen på og ha litt smør eller olje oppå (bruker du olje, bør du ha ørlite salt på også). Deretter legger man laksestykket opp på auberginen og til slutt de delte grønnsakene. Ha også litt smør på toppen av det hele. Bruker man fersk laks/fisk, bør man ha på salt og pepper.

Settes i steikeovnen på ca. 200 g i mellom 20-30 minutter, avhengig av hvor store laksestykker man bruker.

Legg gjerne hele folien på tallerkenen.  

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg