// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Kast deg ut på og forsøk noe nytt !
3 egg, gjerne økologiske
25 g mandelmel eller mandler
50 g solsikkekjerner
25 g linfrø
100 g fetaost
En god neve fersk spinat eller 3 kuler med tint spinat
1 ts bakepulver
50 g smør
FREMGANGSMÅTE
Bruk gjerne en foodprocessor og ha i alle ingrediensene utenom bakepulveret, og la den gå til blandingen er begynt å bli litt jevn. Ha i bakepulver og la den gå i noen sekunder til så det blir blandet godt i deigen. Fyll den i muffinsformer.
Har man ikke foodprocessor, kan man gjøre det på følgende måte:
Pisk eggene lett.
Smelt smør. Mal mandler, solsikkekjerner og linfrø til mel, og smuldre fetaosten. Finhakk spinatbladene.
Bland alt sammen til en tykk røre og fyll i muffinsformer.
Stekes på 180 grader midt i ovnen i 15 minutter.
Variasjoner: Ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren. En sterk ost kan også gi muffinsene en liten sving.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Deilig. Har laget noen lignende og de falt i smak…