FROKOST ELLER HELGEKOS MUFFINS :-)

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

 

Kast deg ut på og forsøk noe nytt !



3 egg, gjerne økologiske

25 g mandelmel eller mandler

50 g solsikkekjerner

25 g linfrø

100 g fetaost

En god neve fersk spinat eller 3 kuler med tint spinat

1 ts bakepulver

50 g smør

FREMGANGSMÅTE

Bruk gjerne en foodprocessor og ha i alle ingrediensene utenom bakepulveret, og la den gå til blandingen er begynt å bli litt jevn. Ha i bakepulver og la den gå i noen sekunder til så det blir blandet godt i deigen. Fyll den i muffinsformer.

Har man ikke foodprocessor, kan man gjøre det på følgende måte:

Pisk eggene lett.

Smelt smør. Mal mandler, solsikkekjerner og linfrø til mel, og smuldre fetaosten. Finhakk spinatbladene.

Bland alt sammen til en tykk røre og fyll i muffinsformer.

Stekes på 180 grader midt i ovnen i 15 minutter.

Variasjoner: Ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren. En sterk ost kan også gi muffinsene en liten sving.

 

                                                                         
 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg