Kylling med Kormasaus

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

 

 

Det er slettens ikke verst å komme til ferdig middag og spesielt når det både ser og smaker utrolig godt. Så jeg tror jeg skal ønske meg en kokk til jul jeg 😉

Bruk ferdig grillet kylling, del den og ha den på steikepannen og krydre den ekstra med basilikum og provencekrydder.

Kormasasusen var fra glass som ble varmet og den smakte godt, men den skal jeg forsøke å lage fra grunnen av en dag.

På tallerkenen var det tomat som var delt og en hel ananasring, utrolig smart, dekorativt og det passet veldig godt til kyllingen og sausen.

 

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg