// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662
Hvit saus
4 personer
To beger med fiskeboller
Bruk kraften til fiskebollene (Melkefrie fiskeboller kan man få tak i på enkelte fiskebutikker, i Bergen er det en fiskebutikk i Strandgaten)
1 dl fløte eventuelt melk (Ønsker man melkefri mat bruker man soyafløte eller melk)
Ca. 3 ss maizena
25g smør
1 terning med fiskebuljong
1 ts salt
Litt pepper
Ha all vesken i en panne og ha i maizena, smør og buljong, sett pannen på platen og la det koke opp under stadig omrøring. Når den har kokt opp så smaker man den til med salt og pepper og har i fiskebollene (da bør man ikke bruke visp i pannen for da blir fiskebollene ødelagt). Server med kokte poteter, gulrot og bacon.
Noen liker å krydre med enten muskatnøtt eller karri.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>