Man tar hva man har?

Categories Fiskeretter

Man tar hva man har

Jeg har oppdaget tur orientering, ute i naturen, trim og å lære noe nytt, det er jo rene kinderegget. Så da jeg kom hjem var jeg sulten og det måtte bli noe jeg hadde. Derfor denne litt snåle, men veldig gode retten.

2 personer

1 pk boil in bag med ris

½ pk med frosne wok grønnsaker

1 pakke crabsticks(Finner en i frysedisken, er laget av fisk, men er tilsatt aroma av skalldyr, er gluten- og melkefri)

Liker en ikke crabsticks bruker en det en ønsker som kylling, reker, fisk osv

1 løk og litt vårløk jeg hadde igjen

½ glass pesto

Litt salt

½ ts pepper

Kok risen etter anvisning på pakken. Rens og skjær opp løken og steik den lett i steikepanne.

Når risen er kokt, tar en opp risen og har grønnsakene i samme vannet til de er tinte. Sil av vannet og bland ris, grønnsaker, løk, pesto og smak til med salt og pepper. Når alt er ferdig har en oppskjært crabsticks i et minutt før servering.



0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *