Kalkunfilè med råsteikte poteter

 

1-2 kalkunfileter (spørs hvor mye en bruker å spise)

Ha smør i steikepannen og brun den på begge sider, skru ned platen å la den ligge å surre.

Det er veldig godt med steikte tomater med pesto til. Del tomatene i to og steik de først med den delen som er skjært i, snu de og ha på pesto. Tomatene trenger toppen 10 minutter på steikepannen.

Her kan du bruke de grønnsakene du har eller liker, jeg brukte asparges i tilegg til tomatene. Aspargesen legger du bare litt på steike pannen eller en kan koke opp litt vann og la de trekke i to minutter.

 

Råsteikte poteter

2-3 poteter pr person(vask og tørk potetene godt)

Ca 1 fedd hvitløk knust

2 ss olje

Grillkrydder eller en kan bruke salt og pepper

Skjær potene i båter og ha de i en ildfast form. Bland olje, hvitløk og krydder i en kopp og fordel de ut over potene og bland det godt sammen.

Sett de øverst i oven i ca 20 minutter på 220 g, vend de en gang eller to.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg