Steikt torsk med rekesaus og bacon

Fisk er gjerne ikke det de fleste tenker på som søndagsmiddag, men jeg synes det er utrolig velsmakende  og står høyt oppe på min  matliste :-D. 

For å gjøre den litt mer ut av fisken bestemte jeg meg i siste sekund å lage en rekesaus, og som  vanlig  var dette gjort på få strakser, og det ble veldig godt sammen med fisken.

Fisken steikte jeg uten mel, kun med salt, bacon steikte jeg sammen med fisken.

Til fire personer.

1/2 dl fløte (laktosefri om du trenger det)

2 1/2 dl vann

1 grønnsaksbuljong eller fiskebuljong terning (tåler du ikke gluten så vær obs. på at buljong kan inneholde gluten)

3 vårløk

1/2 boks med reker og litt av kraften som blir med når du har i rekene, men husk at det vannet er litt salt så ta det i før du eventuelt har på salt

Pepper

1/2 ss maizena

Løken renset jeg og findelte. Deretter  puttet jeg  alt i pannen utenom rekene, og rørte litt for å løse opp maizenaen så den ikke klumpet seg.  Så satte jeg på pannen og rørte til det kokte opp,  rett før servering hadde jeg i rekene. Det er ikke lurt å la rekene koke, da blir de fort seige. Smak om du trenger mer salt. 

                                       

#torsk #fisk #steikttorsk #steikt #torsk #sunt #godt #enkelt #middag #middagstips #middagsoppskrifter #Morsmiddag #toppblogg #reker #rekesaus #skalldyr 

 

 

10 kommentarer

annebe

22.10.2017 kl.17:55

Høres og ser veldig godt ut det her :)) Ønsker deg en fin kveld <3

morsmiddag

22.10.2017 kl.21:12

annebe: Neier pent og takker :-D Ha en fin kveld du også <3

Sara Gunnerud

22.10.2017 kl.18:28

Nydelig

morsmiddag

22.10.2017 kl.21:13

Sara Gunnerud: Tusen takk :-)

frodith

22.10.2017 kl.18:52

Det så veldig godt ut, litt stekt, litt IKKE :-) Deilig <3

morsmiddag

22.10.2017 kl.21:13

frodith: :-) <3

elisebr

22.10.2017 kl.23:09

Så nydelig og godt det så ut! :) Så flink du er til å lage mat! :)

morsmiddag

22.10.2017 kl.23:34

elisebr: Det var veldig snillt, tusen takk.

Dag Eirik

25.10.2017 kl.19:10

Ditta va gøtt :)

morsmiddag

25.10.2017 kl.22:16

Dag Eirik: Det var jammen bra du :-D, for det syntes jeg også!

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits