Fisk er gjerne ikke det de fleste tenker på som søndagsmiddag, men jeg synes det er utrolig velsmakende og står høyt oppe på min matliste :-D.
For å gjøre den litt mer ut av fisken bestemte jeg meg i siste sekund å lage en rekesaus, og som vanlig var dette gjort på få strakser, og det ble veldig godt sammen med fisken.
Fisken steikte jeg uten mel, kun med salt, bacon steikte jeg sammen med fisken.
Til fire personer.
1/2 dl fløte (laktosefri om du trenger det)
2 1/2 dl vann
1 grønnsaksbuljong eller fiskebuljong terning (tåler du ikke gluten så vær obs. på at buljong kan inneholde gluten)
3 vårløk
1/2 boks med reker og litt av kraften som blir med når du har i rekene, men husk at det vannet er litt salt så ta det i før du eventuelt har på salt
Pepper
1/2 ss maizena
Løken renset jeg og findelte. Deretter puttet jeg alt i pannen utenom rekene, og rørte litt for å løse opp maizenaen så den ikke klumpet seg. Så satte jeg på pannen og rørte til det kokte opp, rett før servering hadde jeg i rekene. Det er ikke lurt å la rekene koke, da blir de fort seige. Smak om du trenger mer salt.
#torsk #fisk #steikttorsk #steikt #torsk #sunt #godt #enkelt #middag #middagstips #middagsoppskrifter #Morsmiddag #toppblogg #reker #rekesaus #skalldyr
Høres og ser veldig godt ut det her :)) Ønsker deg en fin kveld <3
Nydelig
Det så veldig godt ut, litt stekt, litt IKKE 🙂 Deilig <3
annebe: Neier pent og takker 😀 Ha en fin kveld du også <3
Sara Gunnerud: Tusen takk 🙂
frodith: 🙂 <3
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Så flink du er til å lage mat! 🙂
elisebr: Det var veldig snillt, tusen takk.
Ditta va gøtt 🙂
Dag Eirik: Det var jammen bra du :-D, for det syntes jeg også!