Amerikansk frokost

 Jeg har hatt en Amerikaner på besøk, og han flesket til å laget amerikanske glutenfrie Amerikanske pannekaker med smør og lønnesirup på. Og da kunne ikke jeg være verre en at jeg laget hele frokosten en annen dag, selv om jeg i grunnen ikke var våken. Jeg er så trett om morgenen at jeg er oppe, og våkner først ut på dagen etter noen kopper kaffe :-)))).

Oppskrift på de glutenfrie Amerikanske pannekakene kommer. , Frokosten besto av speilegg, bacon, steikte poteter med grillkrydder og salt, og ketchup Amerikanske pannekaker med smør og lønnesirup, og selvsakt kaffe! Litt av et måltid amerikanere klarer å spise om morgenen må jeg si :-), virkelig sikringskost :-)))). Liker du så store frokoster?

 

2 kommentarer

margarites

05.04.2016 kl.22:15

Jeg var ute og spiste frokost noen ganger når jeg bodde i USA, og jeg må si at den frokosten er ikke noe bedre enn vår norske. Men utrolig mange spiste ute. Vi fikk egg, hash Brown (en raspet, stekt potetgreie), bacon og toast - så det lignet litt på bildet ditt bare at pannekaken ble byttet ut med toast. Fortsatt så hender det at min mann sier "skulle ønske vi hadde Waffle house her også. Typisk frokoststed. Mens jeg heller vil ha grovbrødskive med ost og paprika :-)

morsmiddag

05.04.2016 kl.23:03

margarites: Selv om jeg verken spiser ost eller grovbrød er jeg enig med deg i at Norsk frokost er noe jeg foretrekker. Mye kakegreier virker det så de har "over there",

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits