Betasuppe/lapskaus av pinnekjøtt

Rester av pinnekjøtt

Det er utrolig herlig å komme hjem til ferdig middag, og til noe så godt som betasuppe/lapskaus da, dobbelt nam.

 

Kraft fra pinnekjøtt, man kan også spe på med pølser eller annet kjøtt om det er knapt med kjøtt

Kålrabi

Poteter (jo mer poteter man har i til tykkere blir middagen, så vil man ha lapskaus bruker man rikelig med poteter)

Gulerøtter

Purreløk

Selleri gir god smak

Salt og pepper

Kraft av pinnekjøttet/eventuelt vann (Det er bedre å begynne forsiktig med kraften fra pinnekjøttet siden det kan være veldig salt)

 

Rens pinnekjøttet for bein og hinner og skjær det i biter. Skrell og del grønnsakene i biter å ha de i en gryte med kraft/vann og ha i kjøttet, salt og pepper og la alt få koke i rundt en times tid. Smak om man må ha i mer salt eller pepper. Er suppen/lapskausen for salt så tar man i vann. 




2 kommentarer

Lisbeth Pedersen

02.01.2015 kl.21:55

Naaam snop :-) Og ekstra godt å komme hjem til ferdig middag :-)

morsmiddag

02.01.2015 kl.22:04

Lisbeth Pedersen: Helt perfekt :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits