Kikertersuppe med pølse

 

700-800 g ferdige kokte kikerter (er i papp pakker eller hermetikk som kjøpes i vanlig butikk. Man  kan også kjøpe tørket erter og legge i bløt og koke som vanlige erter)

8 dl vann

3 terninger buljong

1 pakke vårløk

3 gulerøtter

4 store skiver sellerirot

400-500 g pølse eller etter ønske (jeg brukte Bønes sin servelatpølse) Har du salt kjøtt vil dette bli en enda bedre suppe, men da kan det være lurt å bruke mindre buljong slik at den ikke blir for salt.

Rens og del grønnsakene i passe store biter(ikke for store), og ha de i en panne sammen med vann, buljong og erter, og la det hele få koke til grønnsakene er mør.

Del pølsene og ha de i suppen, og smak suppen til med salt og pepper.

 

Matbloggtoppen

4 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

17.11.2014 kl.18:00

Ja, kanskje skal jeg ha det en dag:)

Min matgale verden

17.11.2014 kl.18:04

God og mettende middag :) Ikke dumt å integrere kikerter i "husmannskost" :)

morsmiddag

17.11.2014 kl.18:18

Min matgale verden: Ja denne suppen blir man ikke sulten av etter en time ;-)

morsmiddag

17.11.2014 kl.18:18

Mariann Sæther Tokle: Den kan anbefales ja, enkel, sunn og billig mat :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits