Hjemmelagde kjøttkaker med smørdampet rødkål.

Categories Retter med kjøttdeig

 

 

Jeg hadde kjøttkaker og saus i fryseren. Rødkålen finsnittet jeg, og hadde den deretter i en panne sammen med smør. Det er viktig å ikke ha for sterk varme slik at kålen brenner, bare surres den da smaker kålen himmelsk godt. Ha et strø med salt på rett før servering.

Matbloggtoppen

8 kommentarer

8 thoughts on “Hjemmelagde kjøttkaker med smørdampet rødkål.

  1. Mariann Sæther Tokle: Når jeg surrer noe så skal ikke smøret bli brunt. Det vil være individuelt fra komfyr til komfyr hvor mye platen skal stå på. Men jeg bruker å skru ned platen når jeg har tatt kålen i, og da står den på det laveste til den er mør. Det tar mellom 5-10 minutter et sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *