2 pakker kjøttdeig eller karbonadedeig (400g)
2 potter finhakket fersk koriander
2 egg
Ca.2 ts salt
Ca 1 ts pepper
Eventuelt en ½ ss potetmel
Finhakk korianderen og ha den i deigen sammen med salt, pepper og egg, bland alt godt sammen(jeg hadde ikke i potetmel, men det vil nok variere litt på kvaliteten på deigen man bruker). Sett pannen på platen med smør på og vent med å legge kakene på til den er god og varm(smøre begynner å bli brunt). Form kakene og ha de på pannen, snu de underveis. Skru ned varmen og la de bli gjenomsteikt.
Båtpoteter:
Vask og tørk potetene og del de i båter og legg de i en ildfast form.
Ha på olje, pepper og salt. Sett de øverst i steikovnen på rundt 220 grader og gjerne med grillelemente på. Men da gjelder det å passe på å vende de innimellom slik at de ikke blir brent.
Råkost:
Isbergsalat
Raspet gulerot
Tomat
Koriander
Vårløk
Jeg hadde aioli til. Denne oppskriften anbefales!
Spennende med koriander i da. Jeg prøver å venne meg til det, og liker det i små doser… Kanskje jeg kan prøve med 1/2 potte… 🙂 Hørtes og så veldig godt ut.
Min matgale verden: Klart du kan ha mindre koriander i. Det er bare jeg som er i overkant glad i koriander 🙂