Karbonader med koriander og båtpoteter

2 pakker kjøttdeig eller karbonadedeig (400g)

2 potter finhakket fersk koriander

2 egg

Ca.2 ts salt

Ca 1 ts pepper

Eventuelt en ½ ss potetmel

Finhakk korianderen og ha den i deigen sammen med salt, pepper og egg, bland alt godt sammen(jeg hadde ikke i potetmel, men det vil nok variere litt på kvaliteten på deigen man bruker). Sett pannen på platen med smør på og vent med å legge kakene på til den er god og varm(smøre begynner å bli brunt). Form kakene og ha de på pannen, snu de underveis. Skru ned varmen og la de bli gjenomsteikt.

Båtpoteter:

Vask og tørk potetene og del de i båter og legg de i en ildfast form.

Ha på olje, pepper og salt. Sett de øverst i steikovnen på rundt 220 grader og gjerne med grillelemente på. Men da gjelder det å passe på å vende de innimellom slik at de ikke blir brent.

Råkost:

Isbergsalat

Raspet gulerot

Tomat

Koriander

Vårløk

 

Jeg hadde aioli  til. Denne oppskriften anbefales!

 


Matbloggtoppen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg