Hysesuppe med røde linser

 

Jeg tar nesten alltid vare på rester, nesten uansett hvor lite det er. Og da må man av og til huske å sjekke hva man har i fryseren uten kan det bli ganske fullt. Jeg hadde kokt hyse og ferdig kokte røde linser, og viste at i fryseren hadde jeg litt hakkede tomater. Og vips så var maten klar J

4 personer

4 dl ferdig kokte linser

2 bokser hakkede tomater

Litt vann (Det holder å skylle ut av boksene)

Ca. 400 hyse eller annen fisk

1 pakke vårløk (150g)

1 kinahvitløk

Ingefær om man ønsker (Den ble gjerne litt dominerende, så elsker du ikke ingefær som meg, kutter du den ut)

2 terninger med fiskebuljong

Salt og pepper

Eventuelt litt sukker (noe tomat boks merker er veldig sur og da må man gjerne ha i litt sukker. Min erfaring er at økologiske er best)

Rens og del løk og(eventuelt ingefær) ha den opp i en gryte sammen med  tomatene. Ha i buljong, linsene og fisken og la alt få koke sammen i rundt 5 minutter. Smak til med salt og pepper, og skulle suppen være alt for tykk så har man i litt mere vann.  

 


#middag #suppe #fisk
 

Matbloggtoppen

6 kommentarer

deveny

10.12.2013 kl.19:21

Det så godt ut....:-)

morsmiddag

10.12.2013 kl.19:23

deveny: Litt anderledes, men en mettende og smakfull suppe :-)

RaversSpeech

10.12.2013 kl.20:43

spennende^^

Siv Svanem

10.12.2013 kl.20:58

Spennende...

morsmiddag

10.12.2013 kl.20:59

RaversSpeech: Ja ikke sant, men den som ikke våger intet vinner :-))

morsmiddag

10.12.2013 kl.21:00

Siv Svanem: Ja jeg kan ikke stivne i min kreativitet Siv :-)))

Skriv en ny kommentar

hits