Hysesuppe med røde linser

 

Jeg tar nesten alltid vare på rester, nesten uansett hvor lite det er. Og da må man av og til huske å sjekke hva man har i fryseren uten kan det bli ganske fullt. Jeg hadde kokt hyse og ferdig kokte røde linser, og viste at i fryseren hadde jeg litt hakkede tomater. Og vips så var maten klar J

4 personer

4 dl ferdig kokte linser

2 bokser hakkede tomater

Litt vann (Det holder å skylle ut av boksene)

Ca. 400 hyse eller annen fisk

1 pakke vårløk (150g)

1 kinahvitløk

Ingefær om man ønsker (Den ble gjerne litt dominerende, så elsker du ikke ingefær som meg, kutter du den ut)

2 terninger med fiskebuljong

Salt og pepper

Eventuelt litt sukker (noe tomat boks merker er veldig sur og da må man gjerne ha i litt sukker. Min erfaring er at økologiske er best)

Rens og del løk og(eventuelt ingefær) ha den opp i en gryte sammen med  tomatene. Ha i buljong, linsene og fisken og la alt få koke sammen i rundt 5 minutter. Smak til med salt og pepper, og skulle suppen være alt for tykk så har man i litt mere vann.  

 


#middag #suppe #fisk
 

Matbloggtoppen

6 kommentarer

deveny

10.12.2013 kl.19:21

Det så godt ut....:-)

morsmiddag

10.12.2013 kl.19:23

deveny: Litt anderledes, men en mettende og smakfull suppe :-)

RaversSpeech

10.12.2013 kl.20:43

spennende^^

Siv Svanem

10.12.2013 kl.20:58

Spennende...

morsmiddag

10.12.2013 kl.20:59

RaversSpeech: Ja ikke sant, men den som ikke våger intet vinner :-))

morsmiddag

10.12.2013 kl.21:00

Siv Svanem: Ja jeg kan ikke stivne i min kreativitet Siv :-)))

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits