Jeg tar nesten alltid vare på rester, nesten uansett hvor lite det er. Og da må man av og til huske å sjekke hva man har i fryseren uten kan det bli ganske fullt. Jeg hadde kokt hyse og ferdig kokte røde linser, og viste at i fryseren hadde jeg litt hakkede tomater. Og vips så var maten klar J
4 personer
4 dl ferdig kokte linser
2 bokser hakkede tomater
Litt vann (Det holder å skylle ut av boksene)
Ca. 400 hyse eller annen fisk
1 pakke vårløk (150g)
1 kinahvitløk
Ingefær om man ønsker (Den ble gjerne litt dominerende, så elsker du ikke ingefær som meg, kutter du den ut)
2 terninger med fiskebuljong
Salt og pepper
Eventuelt litt sukker (noe tomat boks merker er veldig sur og da må man gjerne ha i litt sukker. Min erfaring er at økologiske er best)
Rens og del løk og(eventuelt ingefær) ha den opp i en gryte sammen med tomatene. Ha i buljong, linsene og fisken og la alt få koke sammen i rundt 5 minutter. Smak til med salt og pepper, og skulle suppen være alt for tykk så har man i litt mere vann.
#middag #suppe #fisk
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>
Det så godt ut….:-)
deveny: Litt anderledes, men en mettende og smakfull suppe 🙂
spennende^^
Spennende…
RaversSpeech: Ja ikke sant, men den som ikke våger intet vinner :-))
Siv Svanem: Ja jeg kan ikke stivne i min kreativitet Siv :-)))