Sommer eller ikke sommer, det er spørsmålet.



Det virker som vi kan omdøpe sommer til regntid. Men regn eller ikke, så spiser jeg litt sommerlig. Når det er varmt, er det gjerne ikke så godt med varm mat som det er når det er kaldt. Dagens tips kan brukes når man ønsker og er en enkel rett å tilberede. Bruk gjerne andre råvarer enn det jeg har gjort, sett sammen det du har i kjøleskapet osv.

- Jeg hadde 2 kokte egg som jeg delte i to og hadde majones på, samt at jeg pyntet med tomat og agurk.

- En halv avokado som jeg delte opp i båter

- Litt agurk

- Små tomater

- Morrpølse

- Salchicha picante (Grilstad)

- Fenalår

Utrolig smakfullt, flott, enkelt, og veldig mettende



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits