Pangafilet i ovnen med tomatsaus

Ca. 4 personer

Beregn 150-200 g filet pr. person med pangafilet eller tilsvarende annen fisk

2 bokser knuste tomater

2- 4 kinahvitløk

1 løk

1 godt stykke med ingefær

Litt fersk, hakket basilikum (bruk gjerne tørket, eller sløyf den)

Salt ca. 1 ½ ts

Ca. 1 ts pepper

Rens og del løk og hvitløk i forholdsvis små biter. Ingefæren renses og hakkes i små biter, eller som jeg måtte gjøre siden ingefæren var veldig trevlete; presse den gjennom hvitløkspressen. Man kan nå velge om man vil surre løken og ingefæren (jeg gjorde det ikke, men det hadde nok gitt en ekstra spiss på smaken) før man blander den med de knuste tomatene.

Ha så i hakket basilikum, salt og pepper, bland alt godt sammen og smak om man ønsker mer krydder.

Ha så sausen i en ildfast form og ha de delte fiskefiletene i. Sett formen i forvarmet steikeovn på rundt 200 grader i 30 minutter. Siden ovnene varierer i styrke, så sjekk om fisken er ferdig, eller ha den i en stund til.

Jeg tok litt raspet parmesan på for syns skyld (for det tok seg godt ut på bildet 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg