Lime og ingefærsaus


2 vårløk, eller den løken du har

Ca 2 cm med ingefærrot

Smør eller olje til å surre ingefær og løk i

Saften av ½ lime

2 dl vann

1 grønnsaksbuljong

1 ss maizena

Ca 1 dl fløte, soyafløte eller det man ønsker å bruke

Smak til med salt og pepper

Rens og del vårløk og ingefær i forholdsvis små biter og surr dem i en kjele med litt smør eller olje. Ta kjelen bort fra varmen og ha i vann, lime, maizena og buljong. Sett kjelen på platen igjen med stadig omrøring til sausen har kokt opp og blitt tykk. Ha så i fløte eller lignende og smak til med salt og pepper.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits