Svinekoteletter med linser og salatSvinekoteletter er vanlig grillmat, er billig og godt og i tilegg enkelt og kjapt å tilberede.

Steik eller grill kotelettene på god varme og legg de så på siden av grillen der det ikke er så varmt, eller skru platen ned når du steiker de. Når man griller, kan man med fordel ha ca. halve grillen med mindre grillkull, slik at man kan legge maten til hviling, så brenner men den ikke så lett og den blir saftigere.

Bruker man ferske koteletter så bør man krydre de litt under steikingen, men gjerne litt mot slutten så krydderet ikke blir brent. Hvilke krydder man velger å bruke avhenger av hva man liker og har, er man usikker så er salt og pepper helt bankers.

Jeg kokte linser til (se på pakningen for koketid), og så hadde jeg avokado, cherrytomater og sukkererter til.

Tomatene og sukkerertene varmet jeg litt på steikepannen, siden jeg liker de aller best slik. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits