Svinekoteletter med linser og salat

Svinekoteletter er vanlig grillmat, er billig og godt og i tilegg enkelt og kjapt å tilberede.

Steik eller grill kotelettene på god varme og legg de så på siden av grillen der det ikke er så varmt, eller skru platen ned når du steiker de. Når man griller, kan man med fordel ha ca. halve grillen med mindre grillkull, slik at man kan legge maten til hviling, så brenner men den ikke så lett og den blir saftigere.

Bruker man ferske koteletter så bør man krydre de litt under steikingen, men gjerne litt mot slutten så krydderet ikke blir brent. Hvilke krydder man velger å bruke avhenger av hva man liker og har, er man usikker så er salt og pepper helt bankers.

Jeg kokte linser til (se på pakningen for koketid), og så hadde jeg avokado, cherrytomater og sukkererter til.

Tomatene og sukkerertene varmet jeg litt på steikepannen, siden jeg liker de aller best slik.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg