Fylt kyllingfilet med hjemmelaget tagliatelle

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

En til to kyllingfileter til hver person.

Bacon i biter

Selleri

Provencekrydder

Salt og pepper

Ha kyllingfiletene i en plastpose eller lignende og bank/rull de med en kjevle til de er flate.

Skjær opp bacon og selleri i biter og ha de opp på filetene. Ha på en aldri så liten tøtsj med pepper og salt. Rull de sammen og stikk i en tannstikker (uten smak på), grillpinne eller ha en hyssing rundt. Man kan steike filetene i ovnen eller på steikepannen i

ca. 20-25 minutter.

Fløtesaus med tomat

1 beger fløte (soyafløte om man ikke tåler melkeprodukter).

3 godt modne tomater

½ hvitløk

2 ts suppebuljong eller 1 buljongterning

Ca. ½ ts salt

½ ts pepper

1 ts cayennepepper

Ha fløten i en panne og kok den opp i god tid før middag, slik at den blir kokt inn og blir tykk (den må gjerne få stå på platen og putre i minst 30 minutt, så begynn med sausen). Del tomatene i små biter og ha de i fløten sammen med alle krydderne slik at smaken virkelig får utvikle seg.

Bruk gjerne stavmikser for å få en glatt saus.

Vi hadde brokkoli, brekkbønner, rød og gul paprika til.

 


4 egg

125 g naturell kremost (jeg brukte 1 pakke Snøfrisk) (Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan age den melkefri enda, kom med forslag) 

35 g Fiberhusk eller Psylium og

1 krm salt

2 bakepapir og formfett eller olje

Forvarm steikeovnen til 150g

Pisk egg og kremost godt sammen med en visp og ha i salt og Fiberhusk/Psylium og rør alt til en jevn blanding. Så er det bare å la røren som er veldig tynn, stå og svelle i 10 minutter, slik at den blir fast.

Ta to bakepapir og ha på formfett eller olje og sørg for at den ene siden på begge papirene har godt med fett på seg.

Når røren har stått 10 minutter, har den blitt adskillig stivere enn den var og nå tømmer man den ned på midten av den smurte siden av det ene bakepapiret. Bruk en slikkepott og jevn det litt før man tar det andre matpapiret med smørsiden ned på deigen. Dvs. man har deigen melom to smurte bakepapir. Bruk en kjevle (har man ikke kjevle kan man fylle en flaske med kaldt vann og bruke den) og rull opp på bakepapirene slik at deigen blir klemt flat imellom. Legg bakepapirene med deigen i mellom på en steikeplate og sett det hele i ovnen. BEGGE papirene skal være på når den steikes.

Steikes i 10 minutter.

Når den kommer ut av ovnen, lar man den stå og hvile til den er litt avkjølt.

Da er den ferdigsteikte deigen fortsatt lys og ganske så seig.

Se også http://morsmiddag.blogg.no/1327352751_hjemmelaget_tagliatel.html

Jeg fikk denne oppskriften fra:

Linken : http://charlotte1987.blogg.no/1327006607_sunn_glutenfri_og_lav.html  

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *